BOKA Tävlingar
indoor golf karlskrona

after work

Perfekt ställe för en AW, samlas för att spela på bana eller utmana varandra i något av alla olika tävlingsmoment.

HIT IT!

Hit It! är en tävling som liknar Worlds Longest Drive Championship. Det är Inte bara en kamp mot klockan, man måste också hålla sina slag inom det virtuella intervallets gränser. När TrackMan ger siffrorna vet alla exakt hur långt de måste slå för att vinna över sina motståndare!

CAPTURE THE FLAG

Capture The Flag är ett test av skicklighet, strategi och nerv. Du väljer en flagga och försöker sedan slå bollen närmast den. Vem har fångat flest flaggor när sista bollen är slagen?

CLOSEST TO THE PIN

Closest To The Pin är ett roligt sätt att testa och öva dina golffärdigheter. Spela par 3 hål på vilken bana som helst i TrackMans banbiblioteket. Du kan ställa in ditt spel så att det ger upp till fem försök per hål. I eventläget finns det inga gränser för hur många spelare som kan tävla eller hur många försök du kan göra. Spelläget är för upp till fyra spelare som vill tävla i en enda omgång. Med mer än 300 par 3 hål att välja mellan, kommer det alltid att finnas en ny utmaning att möta!

BULLSEYE

Bullseye är en rolig och underhållande utmaning för alla som kan slå en golfboll! Flera olika roliga miljöer att spela i och mest poäng vinner.